Ærtecreme

Ærtecreme er utrolig let at lave. Og man bliver helt glad af den skønne grønne farve. Cremen er super som dip til grøntsager, til grill, i sandwich. Eller den kan bruges til pasta i stedet for pesto


Ingredienser

til ca 3 dl pesto

  • 250 g frosne ærter
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl græsk yoghurt
  • ½-1 tsk tørret, knust chili
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber


Sådan gør du

  1. Hæld ærterne i en skål og tø dem op ved at hælde kogende vand over dem. Lad dem stå nogle minutter og si derefter vandet fra og skyl dem med kold vand
  2. Kom ærterne i en blender, pres hvidløg heri og tilsæt yoghurt, citronsaft, chili og olie
  3. Blend det hele til det har en cremet konsistens og smag til med salt og peber