Lækker og forfriskende ananaslassi med et touch af kardemomme. Jeg drikker den til spicy mad, spiser den som dessert med en klump is i eller som morgenmad med drys og/eller bær
Ingredienser
til 3 - 4 glas
½ ananas
5 dl yoghurt, naturel
1/4 tsk stødt kardemomme
en håndfuld isterninger
hvis du ønsker en sød lassi, kan du tilsætte 1 spsk palme- eller rørsukker eller evt honning. Jeg gør det aldrig, da jeg synes, frugterne indeholder sukker nok i sig selv
Sådan gør du
- Skær ananassen midt over, tag skrællen af og skær frugten i mindre stykker
- Kom ananassen i en blender sammen med isterninger, yoghurt, kardemomme og evt sukker/honning
- Blend det hele til det er cremet og lækkert og server i glas med sugerør eller i en skål med en klump vanille-is.
Resten af ananassen kan anvendes som dessert eller i salatskålen