En hurtig salat, der er både sund og lækker. Du kan variere med andre tørrede frugter og få en anden smagsoplevelse ud af det
Ingredienser
- 1 hjertesalat
- ½ blomkål
- 6 store radiser
- 1 håndfuld tørrede tranebær
- 1 lille håndfuld cashewnødder
- små grønne oliven
- kirsebær balsamico
Sådan gør du
Skyl og snit hjertesalaten i skiver og læg den på et fad
Skær tynde skiver af ca det halve af et blomkål - når du skærer, vil noget af det blive til 'blomkålssmulder'
Læg blomkålssmulderet hen over salaten
Skyl og skær radisserne i skiver - er de meget store, kan du flække dem på langs, inden du skærer skiver - strø dem over blomkålen
Strø cashewnødder, tranebær og oliven hen over salaten og hæld til sidst kirsebærbalsamico over
(kirsebærbalsamico er mit forslag - andre former for dressing kan sagtens bruges, fx almindelig balsamico, en senneps- eller citrondressing)