Brunch pandekager med laksesalat

Disse brunch pandekager med hjemmelavet laksesalat er super hurtige at lave, hvis man har lyst til lidt lækkert til frokost. Køber man brunch pandekagerne færdiglavet, som jeg har gjort, tager det ingen tid, da laksesalaten er hurtig at røre sammen. De lækre pandekager gør sig også godt på tapas-bordet


Ingredienser

Til 6 stk 

  • 1 pakke brunch pandekager (6 stk)
  • 1½ dl græsk yoghurt 2 % eller fx skyr 0,2 %
  • 1 tsk dijonsennep - andet sennep kan bruges
  • 1 stk varmrøget laks, ca 125 g
  • 1 forårsløg
  • en knivspids friskkværnet peber
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk sorte sesamfrø

Topping

  • lidt snittet purløg
  • 1 skive agurk pr pandepage

Sådan gør du

  1. Varm brunch pandekagerne på en brødrister eller i ovnen
  2. Rør yoghurt/skyr, sennep, citronsaft og peber sammen
  3. Skyl og snit forårsløg fint og bland det i yoghurten sammen med de sorte sesamfrø
  4. Findel laksen (fx ved at trække det fra hinanden med to gafler) og vend det i yoghurten
  5. Fordel laksesalaten på brunch pandekagerne og pynt dem med agurk og purløg