De små mini snackpeberfrugter er virkelig lækre, både i salater men også med fyld som fantastisk tilbehør til tapasbordet eller til grillmaden. De kan nydes varme eller kolde, så er der nogle til overs, kan de sagtens smutte i madpakken. Kan man ikke finde mini snackpeber, kan de store sagtens bruges. Så skal man blot bruge dobbelt så meget bacon til at rulle om
Ingredienser
Portionen er til 12 mini snackpeber afhængigt af størrelsen på de små peberfrugter
- 12 mini snackpeber
- 150 g philadelfia flødeost, anden flødeost eller ricotta (italiensk friskost)
- 1 tsk sennep, jeg bruger Dijon-sennep
- 1 håndfuld persille
- 1 håndfuld purløg
- 1 spsk frisk merian eller oregano
- 2 forårsløg
- 1 skive bacon pr peberfrugt
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)
- Hak persille og purløg med en kniv
- Skyl forårsløg og skær dem i tynde skiver
- Rør flødeost/ricotta sammen med urter, forårsløg, oregano/merian, salt og peber
- Skyl mini snackpeberfrugterne, skær dem over på langs og fjern kerner men lad stilken sidde
- Kom ostefyldet i en halvdel af en peber, læg den anden halvdel over og rul et stykke bacon rundt om
- Læg peberne i et fad, der er let smurt med olivenolie. Vend den del af peberfrugten, der er fyldt med ostefyldet nedad, og læg dem, så de ikke vælter rundt
- Bag de små peberfrugter ca 20 minutter, indtil bacon er sprødt og peberfrugterne er blevet bløde og lækre