Hvis jeg en gang imellem drikker en cocktail, er det, næsten altid, med gin. Derfor faldt den super lækre, frugtagtige og læskende cocktail, Gin Hass, lige i min smag. Gin Hass blev, for nogle år tilbage, kreeret af den danske bartender Kim Hass. Så hvis du også kan lide den friske Gin Hass cocktail, skulle du prøve denne lækre og luftige fromage, der er lavet over en Gin Hass opskrift
Ingredienser
Til 6-8 portioner/6-8 glas
- 4 blade husblas
- 3 hele æg
- 3 spsk flormelis
- 3 dl piskefløde
- 1 dl gin
- 6 spsk mangosirup
- 2 spsk limesaft
Topping - forslag
- små tern af frisk mango
- bær
- tørrede, spiselige blomster
- revet limeskal
- lidt flødeskum
Sådan gør du
- Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand i ca 10 minutter, mens du forbereder resten
- Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål
- Pisk æggeblommer og flormelis luftige og skummende
- Pisk æggehviderne stive
- Pisk fløden til skum
- Pres saften af limefrugten
- Vrid husblassen let, kom den i en lille gryde og smelt den ved middel varme. Rør i det - det går lynhurtigt (kun nogle sekunder). Tag gryden af varmen og tilsæt gin, mangosirup og limesaft. Lad det køle lidt af
- Rør husblasblandingen i de piskede æggeblommer lidt ad gangen og vend blandingen i de piskede æggehvider
- Vendt til slut den piskede fløde i
- Kom fromagen i portionsglas eller en skål, hvis du foretrækker det og stil på køl
Inden servering pyntes glassene/skålen med det, du har lyst til