Hindbær nicecream med yoghurt og bær

Nicecream er egentlig en bananis lavet på frosne bananer. Det tager ingen tid at lave nicecream, man skal blot bruge en blender og de ingredienser, man vil have i sin nicecream. Og så kan man lave en super lækker is, der minder lidt om en smoothie i letfrosset tilstand. Nicecream kan varieres på utallige måder og som sagt, er hovedingrediensen i en klassisk nicecream banan. Problemet opstår, når man ikke, som min mand, kan lide smagen af banan, heller ikke selv om den er 'maskeret' med alt muligt andet. Så derfor tænkte jeg, at man må kunne lave nicecreamen uden banan. Og det kan man faktisk godt ved at bruge yoghurt sammen med frosne frugter, bær eller grøntsager. Nicecream'en blev luftig, frisk og lækker - så den blev en succes - og uden banan


Ingredienser

Til 4 personer - 4 skåle/glas

  • 500 g frosset hindbær
  • 3 dl vaniljeskyr eller -yoghurt, alternativt yoghurt naturel + ½ tsk vaniljesukker eller vaniljeextrakt
  • 1 spsk friskpresset citronsaft + 1 tsk revet citronskal ubehandlet

Topping

  • blåbær og brombær
  • frisk mynte

Sådan gør du

  1. Lad hindbærrene tø en lille smule
  2. Blend de frosne hindbær, skyr/yoghurt, citronsaft og -skal til en tyk jævn nicecream
  3. Fordel den i 4 skåle og pynt med bær og mynte, evt lidt chokolade

Server med det samme