Hjemmelavede æblesnacks

Det er nemt at lave sine egne æblesnacks i ovnen. Det er en rigtig god måde at få brugt æblerne, hvis man har mange. Og så er det ikke nødvendigt at komme sukker på, da de forskellige spiseæbler er søde i sig selv. Brug æblesnacksene som en hyggeting eller brug dem som pynt på is eller kager


Ingredienser

  • et antal spiseæbler
  • friskpresset saft af 1 citron

Sådan gør du

  1. Skyld æblerne og fjern kernehuse. Det kan gøres med en kniv, der er beregnet til det eller det kan gøres med en spids lille skrællekniv
  2. Tænd ovnen på 90 grader (varmluft)
  3. Skær æblerne i meget tynde skiver, placer dem på bagepapir på en bageplade og pensl med friskpresset citronsaft
  4. Sæt æblerne i ovnen i ca 2 timer. De er en smule bløde, når de kommer ud af ovnen, men bliver sprøde
  5. Hvis ikke æblesnacksene bliver spist med det samme, kan de opbevares nogle dage i et glas med låg