Disse småkager, der er lavet af rå marcipan er bare så nemme, at de må laves. De består af to ingredienser: en rulle rå marcipan samt kanelsukker drys. Og så behøver du blot en bageplade, et stykke bagepapir og en ovn - og vupti, på ca 20 minutter har du de lækreste julesmåkager, der kan spises hele året
Ingredienser
- 1 rulle rå marcipan
- kanelsukker drys - blandingsforhold mellem sukker og kanel som til risengrød. Mit forslag er 2 tsk sukker til 1 tsk kanel
Sådan gør du
- Varm ovnen op til 190 grader (varmluft)
- Skær marcipanen i tynde skiver på 2-3 mm - sørg for at din kniv er ret skarp
- Læg marcipanskiverne på en bageplade med bagepapir og drys dem med kanelsukker
- Bag marcipansmåkagerne i 5-8 minutter - de skal lige have lidt farve i kanten
Vær opmærksom på, at marcipankagerne stadig er bløde, når du tager dem ud af ovnen - de bliver hårde, men ikke knasende, når de køler af