Svampe er altid godt, og de store portobellosvampe er super lækre og anvendelige til mange retter.
I denne nemme salat skærer jeg dem i skiver og rister dem i hvidløg sammen med stangbønner. Lækkert til fx de mexicanske retter men bestemt også til grill og meget andet
Ingredienser
til 2 personer
- 2 store portobellosvampe
- 3 stangbønner (de lang og flade)
- 3 fed hvidløg
- ½ tsk tørret chili
- olivenolie til stegning
Sådan gør du
- Pil og hak hvidløg
- Rens og skær portobellosvampene i skiver
- Skyl og skær stangbønnerne i skiver på ca 1½ cm
- Varm olien op på en pande eller sauterpande og sauter hvidløget
- Tilsæt svampeskiver, stangbønner og tørret chili og sauter med i ca 5 minutter til svampene er blevet lækre og lidt bløde. Vend det rundt hele tiden med grydeskeen og tilsæt evt lidt mere olie, hvis svampene vil sætte sig fast.