Portobellosalat med stangbønner

Svampe er altid godt, og de store portobellosvampe er super lækre og anvendelige til mange retter. 

I denne nemme salat skærer jeg dem i skiver og rister dem i hvidløg sammen med stangbønner. Lækkert til fx de mexicanske retter men bestemt også til grill og meget andet


Ingredienser

til 2 personer

  • 2 store portobellosvampe
  • 3 stangbønner (de lang og flade)
  • 3 fed hvidløg
  • ½ tsk tørret chili
  • olivenolie til stegning

Sådan gør du

  1. Pil og hak hvidløg
  2. Rens og skær portobellosvampene i skiver
  3. Skyl og skær stangbønnerne i skiver på ca 1½ cm
  4. Varm olien op på en pande eller sauterpande og sauter hvidløget
  5. Tilsæt svampeskiver, stangbønner og tørret chili og sauter med i ca 5 minutter til svampene er blevet lækre og lidt bløde. Vend det rundt hele tiden med grydeskeen og tilsæt evt lidt mere olie, hvis svampene vil sætte sig fast.