Mangoposset

Det er spændende at sætte ingredienser sammen, som man normalt bruger hver for sig. Denne posset som jeg lavede med mangojuice fik et drys af frisk basilikum - en virkelig dejlig og spændende kombination


Ingredienser

til 4 personer
  • 100 g sukker
  • 4 dl piskefløde
  • ca. 0,7 dl mangojuice - jeg bruger den fra Maaza, som jeg køber i Menu
  • 3 tsk friskpresset citronsaft


Sådan gør du

  1. Kom sukker og piskefløde i en gryde og kog det langsomt op. Lad det småkoge i 5-6 min. Hold godt øje med det - pludselig kan det koge over! 
  2. Sluk for varmen og rør mangojuice og citronsaft i. 
  3. Lad blandingen stå i gryden i 5 min, før den hældes på portionsglas. 
  4. Lad desserterne køle af i køleskabet i et par timer, så de sætter sig. Derefter kan du pynte dem, inden de skal serveres

Jeg pyntede med en lakridskugle med passionsfrugtsmag fra Bülow, meget fint hakket frisk basilikum, kandiserede violer samt et par strimler frisk mangofrugt