Spidskålssalat med hindbær og avocado

Jeg er vild med spidskålssalat og med frugt/bær i salaten. Denne salat med spidskål, hindbær og avocado er både sprød, frugtagtig og cremet og har lidt knas på toppen i form af græskarkerner. Salaten er nem og hurtig at lave, og den kan nydes som tilbehør til stort set alt
Ingredienser
Til 4 personer
- ½-1 spidskål – vurder efter hvor stort spidskålet er
 
- 2 stk avocado
 - 100 g hindbær
 - 50 g babyspinat
 - 2 spsk græskarkerner, gerne saltede
 - ca 50 g feta
 - lidt friskpresset citronsaft
 
Dressing
- 4 spsk olivenolie
 
- 2 spsk æbleeddike/æblecidereddike
 - 1 spsk friskpresset citronsaft
 - 2 tsk dijonsennep
 - 2 tsk flydende honning
 
Sådan gør du
- Snit spidskålen fint og bland det med babyspinaten og halvdelen af græskarkernerne på et serveringsfad
 - Rør ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over spidskålssalaten
 - Skær avocado i tern og dryp disse med lidt friskpresset citronsaft
 - Anret avocado, hindbær og resten af græskarkernerne på spidskålssalaten og smuldr feta over
 

