Spidskålssalat med hindbær og avocado
Jeg er vild med spidskålssalat og med frugt/bær i salaten. Denne salat med spidskål, hindbær og avocado er både sprød, frugtagtig og cremet og har lidt knas på toppen i form af græskarkerner. Salaten er nem og hurtig at lave, og den kan nydes som tilbehør til stort set alt
Ingredienser
Til 4 personer
- ½-1 spidskål – vurder efter hvor stort spidskålet er
- 2 stk avocado
- 100 g hindbær
- 50 g babyspinat
- 2 spsk græskarkerner, gerne saltede
- ca 50 g feta
- lidt friskpresset citronsaft
Dressing
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk æbleeddike/æblecidereddike
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 2 tsk dijonsennep
- 2 tsk flydende honning
Sådan gør du
- Snit spidskålen fint og bland det med babyspinaten og halvdelen af græskarkernerne på et serveringsfad
- Rør ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over spidskålssalaten
- Skær avocado i tern og dryp disse med lidt friskpresset citronsaft
- Anret avocado, hindbær og resten af græskarkernerne på spidskålssalaten og smuldr feta over