Spidskålssalat med hindbær og avocado

Jeg er vild med spidskålssalat og med frugt/bær i salaten. Denne salat med spidskål, hindbær og avocado er både sprød, frugtagtig og cremet og har lidt knas på toppen i form af græskarkerner. Salaten er nem og hurtig at lave, og den kan nydes som tilbehør til stort set alt


Ingredienser

Til 4 personer

  • ½-1 spidskål – vurder efter hvor stort spidskålet er

  • 2 stk avocado
  • 100 g hindbær
  • 50 g babyspinat
  • 2 spsk græskarkerner, gerne saltede
  • ca 50 g feta
  • lidt friskpresset citronsaft

Dressing

  • 4 spsk olivenolie

  • 2 spsk æbleeddike/æblecidereddike
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk flydende honning

Sådan gør du

  1. Snit spidskålen fint og bland det med babyspinaten og halvdelen af græskarkernerne på et serveringsfad
  2. Rør ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over spidskålssalaten 
  3. Skær avocado i tern og dryp disse med lidt friskpresset citronsaft
  4. Anret avocado, hindbær og resten af græskarkernerne på spidskålssalaten og smuldr feta over