En herlig og alternativ måde at servere asparges med skinke. Jeg har brugt den spanske serranoskinke, man den italienske parmaskinke er absolut lige så god
Ingredienser
Per styk bruges
- 1 stykke butterdej ca 10 cm x 10 cm. Hvis du bruger frosset butterdej, skærer du pladerne til. Hvis du bruger frisk butterdej i rulle, skærer du firkanter ud af dette
- 3 asparges
- 1 skive serranoskinke eller parmaskinke
- ½ tsk tørret esdragon
- 1 tsk dijonsennep
- salt og friskkværnet sort peber
- æg til pensling
Til servering
- 1 limefrugt eller citron i både
Sådan gør du
- Varm ovnen op til 180 grader (varmluft)
- Læg bagepapir på en bageplade og placer butterdejsfirkanterne herpå
- Læg 3 asparges på butterdejsstykkerne
- Læg 1 skive skinke på, smør med en stribe sennep og drys med esdragon
- Fold dejen sammen om fyldet, så aspargesene stikker ud. Hvis de er lange nok, så lad dem stikke ud i begge ender af butterdejen
- Pisk ægget med en gaffel og pensl butterdejen og drys med salt og peber
- Bag butterdejssvøbene i ovnen ca 20 minutter til butterdejen er blevet lækker gylden