En sund og frisk salat, der kombinerer grøntsager og frugt - en kombination, jeg holder meget af.
Til denne salat har jeg brugt dadeltomater, brune champignon, oliven og ananaskirsebær. . Salaten er simpel og hurtig at lave og kan bruges som tilbehør til fx spicy mad, da ananaskirsebærrene er syrlige og friske.
Ingredienser
- 20 små dadeltomater (cherrytomater kan også bruges)
- 100 g brune champignon
- 20 sorte oliven
- hvidløg-chili olie (jeg bruger den fra Monini, som fås i Meny)
Sådan gør du
- Skyl tomater og skær dem i skiver - 3-4 skiver af hver tomat
- Rens champignon og skær dem i skiver. Er champignonerne store, så skær dem over i halve før, du skærer dem i skiver
- Bland tomatskiver, champignonskiver og oliven i en skål og hæld hvidløg-chiliolie over og bland det
- Pynt med ananaskirsebær. Andre bær kan bruges, og hvis ikke du lige har bær, kan melon-, ananas- eller mangotern også bruges.