Spidskålswraps med  Risret a la Mexico

    En dejlig nem og velsmagende aftensmad. Jeg brugte det, der blev til rest fra middagen med Risret a la Mexico, som fyld i spidskålswraps. Det kan være lidt besværligt at få bladene af spidskålet, men det går. Og det er 'besværet' værd - det smager super godt


Ingredienser

til 4 personer

  • en rest Risret a la Mexico
  • 1 hvidt spidskål
  • 250 g champignon
  • 1 glas hot salsa sauce - jeg bruger 'Mex og co' fra Netto
  • 1 avocado
  • 1 håndfuld nachos

Sådan gør du

  1. Smør lidt olivenolie i et ovnfast fad, hæld salsasaucen over og glat den ud i hele fadet
  2. Skær den tykkeste ende af spidskålet, så er det nemmere at få bladene af
  3. Pil forsigtigt blade af spidskålet så mange, du skal bruge - det afhænger af størrelsen, om du bruger ét eller to blade pr person
  4. Fyld nogle skefulde Risret a la mexico i hvert spidskålblad og rul/fold dem sammen
  5. Læg kålwraps i fadet
  6. Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
  7. Rens champignon, skær dem i skiver og rist dem på en pande i lidt olivenolie
  8. Læg champignon ved kålwraps
  9. Steg wraps i ovnen ca 25 minutter til de bliver lidt lækre brune

Server med avocadobåde, nachos og en grøn salat, gerne med lidt frugt i - fx ananastern, melonten eller bær


Tilbehør der passer til