En dejlig nem og velsmagende aftensmad. Jeg brugte det, der blev til rest fra middagen med Risret a la Mexico, som fyld i spidskålswraps. Det kan være lidt besværligt at få bladene af spidskålet, men det går. Og det er 'besværet' værd - det smager super godt
Ingredienser
til 4 personer
- en rest Risret a la Mexico
- 1 hvidt spidskål
- 250 g champignon
- 1 glas hot salsa sauce - jeg bruger 'Mex og co' fra Netto
- 1 avocado
- 1 håndfuld nachos
Sådan gør du
- Smør lidt olivenolie i et ovnfast fad, hæld salsasaucen over og glat den ud i hele fadet
- Skær den tykkeste ende af spidskålet, så er det nemmere at få bladene af
- Pil forsigtigt blade af spidskålet så mange, du skal bruge - det afhænger af størrelsen, om du bruger ét eller to blade pr person
- Fyld nogle skefulde Risret a la mexico i hvert spidskålblad og rul/fold dem sammen
- Læg kålwraps i fadet
- Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
- Rens champignon, skær dem i skiver og rist dem på en pande i lidt olivenolie
- Læg champignon ved kålwraps
- Steg wraps i ovnen ca 25 minutter til de bliver lidt lækre brune
Server med avocadobåde, nachos og en grøn salat, gerne med lidt frugt i - fx ananastern, melonten eller bær