Omelet med fyld fra hokkaido med grøntsager og quinoa

Jeg havde fået lavet for meget fyld til mine fyldte hokkaido forleden. Det blev forvandlet til en hurtig frokostomelet. Da fyldet ikke var spicy, puttede jeg Sambal-Oelek i omeletten. Jeg toppede den op med tomater og serverede en lille skål chilisauce til

Er der fyld nok, kan du lave en middagsret ud af det og så servere en lækker salat og evt brød til  


Ingredienser

til 1 person

Sådan gør du

  1. Skær nogle tomater i skiver
  2. Lav grundopskriften på omeletten per person: 2 æg, salt og peber samt Sambal-Oelek pisket sammen med en gaffel og stegt ved middel varme til den er blevet stiv
  3. Læg omeletten på en tallerken, læg fyldet på og top  op med tomater, eller hvad du ellers har lyst til

Og så har du en lækker, nem og sund frokost eller middagsret, som du kan servere med en grøn salat, en skål sød chilisauce og lækkert brød